A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Педагогічна онлайн-студія «Важливі питання атестації педагогічних працівників 2022-2023 н.р.»

Дата: 08.11.2022 18:10
Кількість переглядів: 141

Атестація підвищує статус педагогічної професії, спонукає педагога поповнювати свій досвід і показує його професійні вміння. Атестація відіграє стимулюючу роль у професійному зростанні педагогічних працівників, сприяє моральному і матеріальному заохоченню  та впровадженню досвіду кращих педагогів у практику навчання та виховання учнів. Щоб провести її грамотно необхідно підготуватися до процесу заздалегідь і спланувати кожен етап. Атестація це неперервний процес, оскільки коли один атестаційний період закінчується, одразу розпочинається наступний.

Закон України "Про освіту", який передбачає професійну, моральну характеристику педагогічного працівника, вказує на те, що відповідність посаді педагогічного працівника визначається за результатами атестації.

8 листопада 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-захід з елементами практикуму для вчителів початкових класів «Важливі питання атестації педагогічних працівників 2022-2023 н. р.».

Педагогічні працівники громади обговорювали важливі питання проходження атестації та діяльності педагогів в міжатестаційний період, працюючи  в групах з Google документами за методикою «перевернутий клас» на платформі ZOOM.

Найбільшу активність та співпрацю виявили: Антоніна Мороз, Валентина Литвиненко, Лариса Пікуль та Світлана Даценко.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора