A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Атестація педагогічних працівників за новим Положенням

Дата: 06.02.2024 15:54
Кількість переглядів: 70

«Найдосвідченіший педагог ніколи не повинен спинятися на досягнутому, бо якщо немає руху вперед, то неминуче починається відставання». (В. Сухомлинський)

6 лютого 2024 року відбувся онлайн-вебінар для педагогів громади на тему «Особливості проведення  атестації педагогічних працівників за новим Положенням». Консультанти Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Боковець Людмила та Степанова Алла ознайомили педагогів з новим Положенням про атестацію педагогічних працівників, затвердженим наказом МОН України від 09.09.2022 року № 805, а також представили чинну нормативно-правову базу з питань атестації.

Під час заходу консультанти звернули увагу на те, що кваліфікаційні категорії та педагогічні звання, присвоєні до набрання чинності цим наказом, залишаються дійсними до наступної атестації. А педагогічним працівникам, які до набрання чинності цим наказом, успішно пройшли сертифікацію і мають чинні сертифікати, проходження сертифікації зараховується як проходження чергової або позачергової атестації із присвоєнням наступної чи збереженням присвоєної раніше   кваліфікаційної категорії, педагогічного звання.

Також консультанти Центру акцентували увагу на вимогах щодо присвоєння кваліфікаційних категорій і педагогічних звань та відповіли на запитання педагогів громади про особливості проведення атестації за новим Положенням.

Пропонуємо ознайомитися з матеріалами онлайн-зустрічі:

Положення про атестацію педагогічних працівників (наказ МОН № 805 від 09.09.2022 року)

Постанова КМУ № 800 від 21.08.2019 «Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників»

Постанова КМУ № 963 від 14.06.2000 «Перелік посад педагогічних та науково-педагогічних працівників»

Постанова КМУ № 1109 від 23.12.2015 «Про затвердження переліку кваліфікаційних категорій і педагогічних звань педагогічних працівників»

Наказ МОН № 557 від 26.09.2005 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ»

  


« повернутися

Вхід для адміністратора