A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Колекція ресурсів для психологічного відновлення вчителів та учнів

Дата: 10.04.2024 15:41
Кількість переглядів: 73

«Рятуючись від пекучих пісків пустелі, ти можеш встелити її килимами, але надійніше одягти взуття». (Східна мудрість)

Нині ми переживаємо надзвичайно складний період, тож усім нам необхідні сила і натхнення, щоб гідно триматися, контролювати свій емоційний стан, допомогати родинам та близьким людям, давати дієві поради учням.

Олександр Елькін, голова Ради ГО «ЕдКемп Україна», слушно зауважив, що «ми не обираємо, в які часи нам жити, але ми можемо обирати свій шлях в момент подій, що відбуваються. А ліхтариком, що підсвічує шлях, можуть бути базові знання про те, як допомогти собі, як підтримувати близьких, як знайти ресурс. І чим більше ми знаємо і вміємо, тим потужніше світимо».

Тож під час онлайн-майстерки «Колекція ресурсів для психологічного відновлення вчителів та учнів: релаксуємо, відпочиваємо, насолоджуємося», котра відбулася 10 квітня 2024 року, консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова ознайомила колег-педагогів з базою інтернет-сервісів, які пропонують відновлювальні психометодики, корисні вправи, ігрові розваги, матеріали проєктів та посібників для психологічної підтримки учасників освітнього процесу.

Консультант практично продемонструвала, як саме можна застосовувати такі ресурси для відновлення психологічного стану та для відпочинку.

Пропонуємо ознайомитися з матеріалами зустрічі:  

Інтерактивні ресурси для відновлення:

Релакс-музика, спів пташок, шум води:

Пізнавальні ігри Google:

Мобільні застосунки:

Матеріали сайту ЦПРПП ГМР:


« повернутися

Вхід для адміністратора