A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Актуальні питання діяльності закладів освіти та організації освітнього процесу

Дата: 19.02.2021 14:07
Кількість переглядів: 414

19 лютого 2021 року директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Олійник Н.В. провела творчий інтенсив для керівників закладів освіти Гребінківської територіальної громади. Під час зустрічі були розглянуті актуальні питання діяльності закладів освіти та організації освітнього процесу: конкретні кроки та дієві заходи щодо розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, особливості підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2020-2021роках, використання Е-журналів та Е-щоденників у закладах загальної середньої освіти.

Також Олійник Н.В. акцентувала увагу на питаннях загальних і професійних компетентностей педагогів, визначених у новому Професійному стандарті учителя.

Вихователь-методист закладу дошкільної освіти «Веселка» Ірклієнко Т.А. ознайомила присутніх з новим Базовим компонентом дошкільної освіти, в основу якого покладено ідеї гуманістичної педагогіки, патріотичного та громадянського виховання та солідарної відповідальності держави, громади, родини, фахівців педагогічної освіти й інших професій, причетних до піклування, догляду та розвитку дітей дошкільного віку.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора