A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Освітян запрошують на розбір завдань першого етапу сертифікації педагогів

Учителів початкових класів, математики та української мови й літератури, які викладають у 5-6 класах НУШ, запрошують на онлайн-розбір завдань першого етапу сертифікації педагогів у 2024 році.

08:35 19.03.2024

День українського добровольця

14 березня наша країна на офіційному рівні відзначає День українського добровольця. А на рівні нашої свідомості ми маємо пам′ятати про подвиг добровольців щодня. Пам′ятати і дякувати кожному, хто без зайвих вагань, за покликом серця став на захист Батьківщини. 

11:28 14.03.2024

З чого почати програмувати?

«Дуже мало людей стає професійними письменниками, але писати й читати повинен вміти кожен. Те ж саме можна сказати і про програмування». (З сайту Європейської школи програмістів)

16:14 13.03.2024

Стратегія професійного зростання.  Адаптивна компетентність

Творчий характер педагогічної діяльності вимагає від учителя постійного розвитку. Професія вчителя – одна з тих, яка змушує людину весь час зростати, змінюватися відповідно до нових соціальних вимог, відповідно до нових запитів суспільства, учнів, кожне наступне покоління яких приносить нові цінності, традиції, норми спілкування. Учитель не може дозволити собі «зупинитися» на тому етапі розвитку та освіти, який він отримав в процесі професійної підготовки.

10:04 08.03.2024

Міжнародний жіночий день

Україночки! Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради вітає вас зі святом! Доторкніться душею до чудових поетичних рядків, насолодіться своєю чарівністю, силою  і унікальністю!!! Щастя вам та Божого благословіння!

09:27 08.03.2024

Вхід для адміністратора