A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

11 ефективних стратегій для підтримки та мотивації вчителів

Бути вчителем – надзвичайно складне завдання. Крім щоденної рутини навчання та оцінювання учнів, педагоги також повинні керувати поведінкою учнів, стежити за їх добробутом і безпекою, спілкуватися з батьками, шукати нові підходи до дітей, опановувати нові технології тощо. Тому обов'язком адміністрації навчального закладу має стати щоденна підтримка та мотивація своєї педагогічної команди, оскільки вмотивовані вчителі створюють сприятливе навчальне середовище як для учнів, так і для тих, хто в ньому працює. Ось що пропонує нам для цього освітній портал educationadvanced.

13:07 17.07.2024

Оголошення

03 липня 2024 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради.

14:17 04.07.2024

Дієві фішки. Налагодження співпраці з батьками

Одним із ключових компонентів концепції Нової української школи є педагогіка партнерства, яка ґрунтується на взаємодії між учнем, учителем і батьками. В основі педагогіки партнерства – спілкування, взаємодія та співпраця між учителем, учнем і батьками.

06:57 19.06.2024

Корисні матеріали для вчителів

Навчально-методичні посібники для педагогічних працівників. Практичний посібник "Асистент вчителя: роль, завдання та практичний досвід". Додаткові матеріали для педагогічних працівників, які працюють з учнями з особливими освітніми потребами.

09:19 17.06.2024

Бренд. Імідж закладу освіти

Школа — це майстерня, де формується думка підростаючого покоління, треба міцно тримати її в руках, якщо не хочеш випустити з рук майбутнє. (А. Барбюс)

09:10 13.06.2024

Вхід для адміністратора