A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Стратегія професійного зростання.  Адаптивна компетентність

Творчий характер педагогічної діяльності вимагає від учителя постійного розвитку. Професія вчителя – одна з тих, яка змушує людину весь час зростати, змінюватися відповідно до нових соціальних вимог, відповідно до нових запитів суспільства, учнів, кожне наступне покоління яких приносить нові цінності, традиції, норми спілкування. Учитель не може дозволити собі «зупинитися» на тому етапі розвитку та освіти, який він отримав в процесі професійної підготовки.

10:04 08.03.2024

Міжнародний жіночий день

Україночки! Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради вітає вас зі святом! Доторкніться душею до чудових поетичних рядків, насолодіться своєю чарівністю, силою  і унікальністю!!! Щастя вам та Божого благословіння!

09:27 08.03.2024

Створення різноманітних інтерактивних матеріалів за допомогою вебсервісу  Flippity

Завданням сучасної освіти з огляду на компетентнісний підхід є гармонійний розвиток особистості, яка повинна володіти всіма необхідними здібностями, знаннями, уміннями та навичками для комфортного життя в суспільстві та успішної професійної самореалізації.

16:31 29.02.2024

Колективний договір: як правильно розробити

Відповідаємо на запити педагогічних працівників. 29.02.2024 року було проведено вебінар «Колективний договір: як правильно розробити» в рамках «Творчий інтенсив керівників та заступників керівників ЗО». Речник заходу – Наталія Олійник, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради. 

15:43 29.02.2024

Вхід для адміністратора