A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Атестація: кроки до завершення

Завершення атестації педагогічних працівників за оновленим змістом законодавства, як і атестація загалом – справа дуже відповідальна, адже від її повноти, об’єктивності та правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить не лише зростання професійності педагогічних працівників, а й можливість уникнути порушення прав та законних інтересів педагогічних працівників, що, зокрема, може погіршити умови оплати їхньої праці.

08:32 20.03.2024

Сучасні форми і методи роботи з національно-патріотичного виховання

Національно-патріотичне виховання традиційно є найважливішою складовою освітньо-виховної роботи у закладах освіти. Історія рідного краю, українські свята та звичаї, традиційні страви, національний одяг, менталітет… Безліч сторінок відкривається перед кожним, хто душею своєю торкається до України.

18:00 19.03.2024

Освітян запрошують на розбір завдань першого етапу сертифікації педагогів

Учителів початкових класів, математики та української мови й літератури, які викладають у 5-6 класах НУШ, запрошують на онлайн-розбір завдань першого етапу сертифікації педагогів у 2024 році.

08:35 19.03.2024

День українського добровольця

14 березня наша країна на офіційному рівні відзначає День українського добровольця. А на рівні нашої свідомості ми маємо пам′ятати про подвиг добровольців щодня. Пам′ятати і дякувати кожному, хто без зайвих вагань, за покликом серця став на захист Батьківщини. 

11:28 14.03.2024

З чого почати програмувати?

«Дуже мало людей стає професійними письменниками, але писати й читати повинен вміти кожен. Те ж саме можна сказати і про програмування». (З сайту Європейської школи програмістів)

16:14 13.03.2024

Вхід для адміністратора