A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Методи розвитку креативності учасників освітнього процесу

Розвиток суспільства, економіки, культури сьогодення характеризується динамічними змінами, що позв'язані з нелінійними, турбулентними, часто мало передбачуваними процесами. У цих умовах від людини все більше потрібне вміння творчо мислити, вирішувати нестандартні задачі, розробляти і просувати власні стратегії, свідомо оцінювати обставини, діяти вміло і самостійно, застосовуючи раніше отримані знання.  Все це об'єднує в собі поняття креативності, яке у вузькому сенсі означає готовність до створення принципово нових ідей і розробку шляхів вирішення проблем відмінних від загальноприйнятих.

16:42 25.01.2024

Пригоди Казкарика або Сучасні мотиви давньої казки

«Kazka.fun - це не просто проєкт. Це наш внесок у майбутнє країни. Наша мета - розвивати фантазію та креативність, популяризувати українську мову та допомагати дітям розвиватися у всіх сферах життя». (Із сторінки проєкту «Kazka.fun»)

15:28 24.01.2024

Використання парціальних програм – крок до забезпечення цілісності освітнього процесу. Зустріч друга

«Потрібно забезпечити педагогів дошкільної галузі методичним інструментарієм щодо виховання… дітей… спираючись на відповідні наукові засади». (Із вступу до програми «Україна – моя Батьківщина»)

08:38 24.01.2024

Використання онлайн-дошок під час навчання

Використання  інтерактивних дошок внесло  суттєве покращення в галузь освіти шляхом спрощення навчальних процесів. Ця технологія інтегрована в усі рівні навчання, включаючи початкову школу, середню школу та вищі навчальні заклади. Хоча технологія існує вже понад два десятиліття, її використання лише за останні кілька років зросло в десятки разів.

17:17 23.01.2024

Наша єдність – наша зброя

Кожного року 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності.

09:47 22.01.2024

Оригінальні ідеї педагогічного застосування флеш-карток та вебсервіси для роботи з ними

Однією з 10 ключових компетентностей Нової української школи є спілкування державною мовою, тобто вміння усно та письмово висловлювати та тлумачити поняття, думки, реагувати мовними засобами на повний спектр соціальних і культурних явищ, бути загальнокультурно грамотним. Це означає лише те, що вивчення будь-якої мови починається із запам’ятовування слів, їх графічного вираження, вимови та значення. Крім того, потрібно правильно використовувати слова в мовленні.

16:28 18.01.2024

Атестація педагогів: організація, проведення, актуальні питання

Відповідно до запитів керівників ЗО та їх заступників щодо атестації педагогічних працівників за новим Положенням про атестацію (наказ МОН № 805 від 09.09.2022 «Положення про атестацію педагогічних працівників»)  проведено онлайн-консультування «Атестація педагогів: організація, проведення, актуальні питання». Захід провела Наталія Олійник, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської ради.

15:22 18.01.2024

Вхід для адміністратора