A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Мистецтво створювати настрій

«Різдво!.. Ви чуєте? Лишень від звуків цього чарівного слова у небі починають співати невидимі дзвіночки, і здається, що от-от станеться дещо казкове». (Сашко Дерманський, «Крамничка тітоньки Мальви»)

15:01 08.12.2023

Маю досвід#НМТ з англійської мови

Національний мультипредметний тест – це комплекс завдань різної складності, що виконані у тестовій формі та проводяться в онлайн-режимі за допомогою комп'ютера. Це система контролю якості засвоєних шкільних знань, а отриманий бал дає підстави абітурієнту бути зарахованим до вищого навального закладу. 

16:32 07.12.2023

Вебінар для керівників та заступників керівників ЗО «Бухгалтер: як визначити тарифний розряд? Уповноважена особа: працеоплатні нюанси»

Від чого залежить кваліфікаційна категорія бухгалтера? Які умови оплати праці бухгалтерів установ та закладів? Порядок оплати праці уповноваженої особи, нормативні документи, що врегульовують та пояснюють деякі питання прийняття на роботу бухгалтерів – ці та інші питання розглядалися на вебінарі для керівників та заступників керівників ЗО «Бухгалтер: як визначити тарифний розряд? Уповноважена особа: працеоплатні нюанси», який відбувся 07.12.2023. Координатор заходу – Наталія Олійник, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради.

15:49 07.12.2023

Створюй із будь-чого!

«Навчання через гру є вирішальним каталізатором для всебічного розвитку дитини. System-in-Play як підхід у навчанні через гру заохочує дітей бачити вже використані матеріали довкола по-новому та створює нові можливості для гри та навчання». (Команда LEGO Foundation)

15:35 06.12.2023

Формувальне оцінювання: впроваджувати не ігнорувати. Техніки формувального оцінювання на уроках іноземної мови

Нова українська школа мотивує вчителів навчати по-новому, використовувати нові форми і методи роботи. Зокрема, змінився і підхід до оцінювання. Важливе місце в оновленому освітньому процесі посідає формувальне оцінювання.

13:23 06.12.2023

Привітання

Український календар цього року вперше поєднав два важливих свята: День Святого Миколая і День Збройних сил України. Та, мабуть, то доля об′єднала ці дві дати у одне неподільне ціле як переплетіння святого захисту з мужністю і героїзмом наших воїнів. Нині крокує страждальною Україною Святий Миколай із світлим та втомленим обличчям солдата. Очі його сповнені тугою, болем і нездоланною вірою. А у руках  не лише святкові дарунки, у цих зашерхлих долонях - наш порятунок і доля та воля країни. Тож дякуємо за дари Святому Миколаю. Дякуємо за ранок, за горнятко смачної кави, за можливість навчатися, працювати і жити - тобі, український солдате!

10:50 06.12.2023

Вхід для адміністратора