A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Штучний інтелект у повсякденній роботі педагога

2 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець організувала проведення міні-тренінгу «Штучний інтелект у повсякденній роботі педагога».

15:32 02.10.2023

День захисників і захисниць України

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України та святом Покрови Пресвятої Богородиці! Вітаємо кожного, хто захищає українську землю, хто виборює свободу України! Вам, незламні звитяжці – доземний уклін і  Боже благословення! Вам – всі посмішки, обійми рідних, підтримка нації! Ангелам-охоронцям – молитва і вічна пам’ять! 

07:56 01.10.2023

День працівників освіти

Любі колеги та колежанки! Без традиційних грамот та побажань «терпіння» і «високих зарплат» вітаємо з професійним святом працівників освіти. Бажаємо найзаповітнішого та найдорожчого для ваших сердець, нехай за вашу жертовну працю віддячать повагою  учні та їх батьки, нехай ваші діти зможуть обійняти  вас, а матері матимуть можливість поцілувати сина чи доньку, нехай воз’єднаються українські сім’ї за святковим столом Перемоги, а ми – педагоги, будемо продовжувати боротися на освітньому фронті не задля подолання втрат, а для здобутків! Бо у ці лихі часи війни уже зародилася нація нового покоління дітей, за неї будемо боротися! Будьте дужі! Нехай свято буде в душі щодня!

07:50 01.10.2023

Редагування зображень за допомогою штучного інтелекту

27 вересня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-майстерку «Редагування зображень за допомогою штучного інтелекту».

16:21 27.09.2023

Вхід для адміністратора