A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Фінансова автономія#практичний кейс

Фінансова автономія ЗО – це не лише самостійність і незалежність у діях з фінансових питань, а й відповідальність для керівника ЗО. Потрібні міцні навички управління, команда, яка готова підтримати, а головне – спроможність узяти на себе відповідальність за результат рішень. Починаємо з практичної підготовки проектів документів, необхідних для ведення бухгалтерського обліку.

17:12 20.10.2023

Гумор в освіті: генерація тематичних мемів, карикатур, стендапу за допомогою штучного інтелекту

17 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-майстерку «Гумор в освіті: генерація тематичних мемів, карикатур, стендапу за допомогою штучного інтелекту».

15:55 17.10.2023

Онлайн-урок: безпечність, етичність, результативність

13 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела зустріч у форматі онлайн-порадника для педагогічних працівників закладів освіти громади. Темою зустрічі стали міркування про те, як учителю захистити свій онлайн-урок.

16:23 13.10.2023

Ефективне навчання через розваги в умовах НУШ: інтерактивні платформи

12 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела панораму творчості «Ефективне навчання через розваги в умовах НУШ: інтерактивні платформи».

15:51 12.10.2023

Вивчаємо українську вишиванку: онлайн-конструктори, інтерактивні ігри, корисні ресурси

З прадавніх часів вишиванка була для українців не просто одягом. У ній були зашифровані сакральні символи, які зберігають історію народу,його ідентичність. Сьогодні вишивка – ніби стародавній літопис, через який можна доторкнутися до історії та культури кожного куточка України.

16:27 10.10.2023

Консультування онлайн для керівників ЗДО

9 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела онлайн-консультування для керівників закладів дошкільної освіти громади. Під час зустрічі консультант надала роз′яснення щодо листа від Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області про інструментарій самооцінювання діяльності дошкільних закладів. Запропоновані форми містять чітко визначені критерії та індикатори оцінювання освітніх і управлінських процесів, а також перелік необхідної документації. Тож процедура самооцінювання дозволить систематично аналізувати навчальний процес та освітнє середовище відповідно до визначених напрямів діяльності.

09:28 10.10.2023

Нушівський кейс для класного керівника. Які ми партнери?

6 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела чергову онлайн-зустріч для класних керівників закладів загальної середньої освіти громади. Під час попереднього заходу педагоги розглянули сучасні форми проведення батьківських зборів та дізналися про особливості спілкування з батьками у США.

17:04 06.10.2023

Педагогіка ефективного навчання у 6 класі НУШ: діяльнісний підхід до викладання

Сьогоднішнє суспільство потребує людей, які вміють творчо і креативно мислити, застосовувати набуті знання в складних, часто нестандартних ситуаціях, швидко розв’язувати проблеми, створювати нове, працювати в команді.

15:20 05.10.2023

Вхід для адміністратора