A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Сучасні форми і методи роботи з національно-патріотичного виховання

Дата: 19.03.2024 18:00
Кількість переглядів: 71

Національно-патріотичне виховання традиційно є найважливішою складовою освітньо-виховної роботи у закладах освіти. Історія рідного краю, українські свята та звичаї, традиційні страви, національний одяг, менталітет… Безліч сторінок відкривається перед кожним, хто душею своєю торкається до України.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради здійснює систематичну цілеспрямовану діяльність за цим актуальним напрямом. Так, наприклад, минулого року гостями Центру були дитяча письменниця, засновниця проєкту «BaraBooka. Простір української дитячої книги», авторка проєкту «Живі письменники» Тетяна Стус та сучасна письменниця і волонтерка Людмила Охріменко, котрі презентували свої нові твори для дітей, підлітків та дорослих.

Також Центр координував роботу професійної спільноти «Україна починається з тебе». А у грудні пройшла серія заходів за участю педагогів закладів дошкільної освіти «Національно-патріотичне виховання у воєнних реаліях».

А сьогодні відбулася ще одна важлива і цікава зустріч: педагог-організатор Пирятинського ліцею Пирятинської міської ради Терещенко Оксана Василівна розповіла про власний досвід роботи з національно-патріотичного виховання. Дуже щирою, емоційною і щедрою на освітянські родзинки була ця розповідь. Учасники зустрічі переглянули багатий фото- та відеоматеріал: шкільні свята, вернісажі, квести, екскурсії, театралізовані заходи…

Переглянути відеозапис зустрічі можна за покликанням (у запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

Завантажити презентацію до заходу можна за покликанням.


« повернутися

Вхід для адміністратора