A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Професійна спільнота «Штучний інтелект — надійний, креативний порадник та підтримка вчителя»

Інформаційно-цифрова компетентність є однією з обов'язкових професійних якостей, необхідних для реалізації трудових функцій вчителя, визначених Професійним стандартом.

13:09 26.10.2023

Цифровий блокнот OneNote – зручний сервіс для дистанційного навчання

25 жовтня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степановою Аллою у плідній співпраці з вчителем математики Гребінківської гімназії Степаненко Мариною Андріївною організовано та проведено онлайн-майстерку "Використання цифрового блокноту OneNote у роботі вчителя (на прикладі математичної галузі)".

14:54 25.10.2023

Психологічна підтримка учасників освітнього процесу у ЗДО

Війна в Україні стала стресом для багатьох учасників освітнього процесу. Саме тому важливим є вміння педагогічних працівників надавати психологічну допомогу та підтримку дітям, колегам, батькам. Така підтримка дозволяє зняти емоційне напруження, створює сприятливу атмосферу для навчання чи роботи.

17:25 24.10.2023

Залучення школярів до інноваційних експериментів зі штучним інтелектом: розпізнання та прогнозування малюнків

Штучний інтелект — це широке поняття. Воно охоплює будь-які технології, які відтворюють людське мислення і такі навички як розуміння складної інформації, самостійне формулювання висновків та здатність вести осмислений і зв’язний діалог.

11:19 24.10.2023

Фінансова автономія#практичний кейс

Фінансова автономія ЗО – це не лише самостійність і незалежність у діях з фінансових питань, а й відповідальність для керівника ЗО. Потрібні міцні навички управління, команда, яка готова підтримати, а головне – спроможність узяти на себе відповідальність за результат рішень. Починаємо з практичної підготовки проектів документів, необхідних для ведення бухгалтерського обліку.

17:12 20.10.2023

Гумор в освіті: генерація тематичних мемів, карикатур, стендапу за допомогою штучного інтелекту

17 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-майстерку «Гумор в освіті: генерація тематичних мемів, карикатур, стендапу за допомогою штучного інтелекту».

15:55 17.10.2023

Онлайн-урок: безпечність, етичність, результативність

13 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела зустріч у форматі онлайн-порадника для педагогічних працівників закладів освіти громади. Темою зустрічі стали міркування про те, як учителю захистити свій онлайн-урок.

16:23 13.10.2023

Ефективне навчання через розваги в умовах НУШ: інтерактивні платформи

12 жовтня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела панораму творчості «Ефективне навчання через розваги в умовах НУШ: інтерактивні платформи».

15:51 12.10.2023

Вхід для адміністратора