A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Цікаві та доступні онлайн-сервіси для повсякденної роботи вчителя

Нова українська школа поставила перед освітянами виклики щодо вміння використовувати різноманітні ресурси для підготовки до уроків та заходів з метою заохочення та мотивації учнів,  візуалізації навчального матеріалу  та практичного використання ґаджетів під час уроків.

16:47 30.11.2023

Маю досвід#НМТ з математики

29 листопада відбувся онлайн-захід «Територія практики «Маю досвід#НМТ з математики», організований та проведений директором Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Наталією Олійник. Формат НМТ не є ідеальним, але він дає змогу забезпечити проведення прозорої та об'єктивної вступної кампанії, забезпечити добір студентів до вишів найменшими та найоптимальнішими зусиллями. НМТ у 2024 році включатиме три обовʼязкові предмети – українську мову, математику, історію України, а також шість предметів на вибір: фізика, хімія, біологія, іноземна мова, географія, українська література.

15:55 30.11.2023

Територія практики: маю досвід. НМТ з української мови

Цьогоріч вступників до закладів вищої освіти України знову чекає національне мультипредметне тестування. Серед обов′язкових предметів – українська мова, математика, історія України. Ще один предмет пропонується на вибір з наступного переліку: українська література, іноземна мова, біологія, фізика, хімія та географія.

10:00 30.11.2023

Маю досвід#НМТ з історії

Національний мультипредметний тест (НМТ) – форма вступного випробування, яка передбачає оцінювання результатів навчання, яке проводиться Українським центром оцінювання якості освіти відповідно до законодавства.

16:45 27.11.2023

Національно-патріотичне виховання на уроках математики

«Особливого значення для патріотичного виховання набуває особистісно-орієнтований підхід, коли в центрі освітньо-виховного процесу стоять інтереси дитини, її потреби та можливості. Лише через таку ієрархію ціннісних підходів як людина (особистість) – народ (культура, історія, освіта) – держава (суспільство) – можна реалізувати перспективну і демократичну модель виховання громадянина-патріота». (Бех І.Д.)

15:50 27.11.2023

Сервіси на основі штучного інтелекту для роботи з відео та створення музики

22 листопада 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-майстерку «Сервіси на основі штучного інтелекту для роботи з відео та створення музики».

16:40 22.11.2023

Навчаємося разом з Київстар-ТБ

"Онлайн-навчання не повинно бути легкою прогулянкою з увімкненим автопілотом. Ключове слово тут «навчання»". (Крістофер Палм)

15:21 22.11.2023

Вхід для адміністратора