A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Використання онлайн-дошок під час навчання

Використання  інтерактивних дошок внесло  суттєве покращення в галузь освіти шляхом спрощення навчальних процесів. Ця технологія інтегрована в усі рівні навчання, включаючи початкову школу, середню школу та вищі навчальні заклади. Хоча технологія існує вже понад два десятиліття, її використання лише за останні кілька років зросло в десятки разів.

17:17 23.01.2024

Наша єдність – наша зброя

Кожного року 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності.

09:47 22.01.2024

Оригінальні ідеї педагогічного застосування флеш-карток та вебсервіси для роботи з ними

Однією з 10 ключових компетентностей Нової української школи є спілкування державною мовою, тобто вміння усно та письмово висловлювати та тлумачити поняття, думки, реагувати мовними засобами на повний спектр соціальних і культурних явищ, бути загальнокультурно грамотним. Це означає лише те, що вивчення будь-якої мови починається із запам’ятовування слів, їх графічного вираження, вимови та значення. Крім того, потрібно правильно використовувати слова в мовленні.

16:28 18.01.2024

Атестація педагогів: організація, проведення, актуальні питання

Відповідно до запитів керівників ЗО та їх заступників щодо атестації педагогічних працівників за новим Положенням про атестацію (наказ МОН № 805 від 09.09.2022 «Положення про атестацію педагогічних працівників»)  проведено онлайн-консультування «Атестація педагогів: організація, проведення, актуальні питання». Захід провела Наталія Олійник, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської ради.

15:22 18.01.2024

Сертифікація 2024: перебіг реєстрації

15 січня розпочався основний період реєстрації для участі в сертифікації педагогічних працівників 2024 року. Триватиме він до 25 січня включно. Протягом цього часу зможуть зареєструватися вчителі зі стажем педагогічної роботи не менше ніж два роки, які за основним місцем роботи працюють на посаді вчителя початкових класів, чи вчителя математики, чи вчителя або української мови і літератури, або української мови, або української літератури, чи вчителя історії та/або громадянських дисциплін, у межах граничної кількості для кожного регіону. Якщо ж визначена кількість осіб сформує бланки реєстраційних карток-заяв, то реєстрацію для проходження сертифікації у 2024 році буде припинено достроково.

10:59 18.01.2024

Анімуємо намальованих персонажів: методичні ідеї та сучасні інструменти

Анімацією називається штучне уявлення руху в кіно, на телебаченні або в комп'ютерній графіці шляхом відображення послідовності малюнків або кадрів з частотою, при якій забезпечується цілісне зорове сприйняття образів.

16:09 16.01.2024

Запроси магію АІ у свої казки!

«Казка – це колиска думки. Зумійте поставити виховання дитини так, щоб вона на все життя зберегла хвилюючі спогади про цю колиску». (В. Сухомлинський)

14:08 11.01.2024

Використання парціальних програм – крок до забезпечення цілісності освітнього процесу. Зустріч перша

«Потрібно забезпечити педагогів дошкільної галузі методичним інструментарієм щодо виховання… дітей… спираючись на відповідні наукові засади». (Із вступу до програми «Україна – моя Батьківщина»)

15:56 09.01.2024

Вхід для адміністратора