A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Використання сервісу Canva в повсякденній роботі вчителя

Сервіс Canva – це унікальний інструмент для візуалізації інформації, який до того ж має зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Сервіс має безкоштовну версію та адаптований українською мовою. А ще – це чудова можливість для створення нових інтерактивних матеріалів для будь-якого формату навчання.

16:29 01.02.2024

Методи розвитку креативності учасників освітнього процесу

Розвиток суспільства, економіки, культури сьогодення характеризується динамічними змінами, що позв'язані з нелінійними, турбулентними, часто мало передбачуваними процесами. У цих умовах від людини все більше потрібне вміння творчо мислити, вирішувати нестандартні задачі, розробляти і просувати власні стратегії, свідомо оцінювати обставини, діяти вміло і самостійно, застосовуючи раніше отримані знання.  Все це об'єднує в собі поняття креативності, яке у вузькому сенсі означає готовність до створення принципово нових ідей і розробку шляхів вирішення проблем відмінних від загальноприйнятих.

16:42 25.01.2024

Пригоди Казкарика або Сучасні мотиви давньої казки

«Kazka.fun - це не просто проєкт. Це наш внесок у майбутнє країни. Наша мета - розвивати фантазію та креативність, популяризувати українську мову та допомагати дітям розвиватися у всіх сферах життя». (Із сторінки проєкту «Kazka.fun»)

15:28 24.01.2024

Використання парціальних програм – крок до забезпечення цілісності освітнього процесу. Зустріч друга

«Потрібно забезпечити педагогів дошкільної галузі методичним інструментарієм щодо виховання… дітей… спираючись на відповідні наукові засади». (Із вступу до програми «Україна – моя Батьківщина»)

08:38 24.01.2024

Вхід для адміністратора