A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Генерація та використання QR-кодів під час навчання

Сучасні учні практично не уявляють життя без смартфона. Адже з його використанням підлітками здійснюються більшість повсякденних дій: спілкування у соціальних мережах, перегляд фільмів, розваги, пошук потрібної інформації, прослуховування музики тощо. Тому залучення технологій з використанням мобільного телефону на уроках дозволить збільшити зацікавленість школярів до навчання та зможе стати зручною формою організації навчального процесу.

16:06 04.04.2024

Впровадження діяльнісного підходу в Новій українській школі. Робота з інтерактивними інструментами сучасного вчителя

Діяльнісний спосіб навчання – це особистісне включення учнів в процес, коли компоненти діяльності ними самими спрямовуються і контролюються. При даному способі навчання забезпечується комфортне психологічне самопочуття учнів і вчителя, різко знижуються конфліктні ситуації на уроках.

14:04 26.03.2024

Інклюзія: від складного до простого

Інклюзивне навчання — система освітніх послуг, гарантованих державою, що базується на принципах недискримінації, врахуванні багатоманітності людини, ефективного залучення та включення до освітнього процесу всіх його учасників.

16:54 25.03.2024

Атестація: кроки до завершення

Завершення атестації педагогічних працівників за оновленим змістом законодавства, як і атестація загалом – справа дуже відповідальна, адже від її повноти, об’єктивності та правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить не лише зростання професійності педагогічних працівників, а й можливість уникнути порушення прав та законних інтересів педагогічних працівників, що, зокрема, може погіршити умови оплати їхньої праці.

08:32 20.03.2024

Вхід для адміністратора