A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Вправа "Дерево сили"

Це заняття допомагає дітям ідентифікувати свої особисті сильні сторони і захисні навички. Допомагає дітям зрозуміти, що вони можуть подолати труднощі, використовуючи свої внутрішні таланти і сильні сторони.

08:13 09.08.2023

Поради від ізраїльських психологів: як діяти у кризових ситуаціях

Ізраїльські психологи розробили низку протоколів, які допомагають швидко повернутися до дійсності у кризових ситуаціях. Це прості техніки, які можуть здатися дещо примітивними, але вони є дуже дієвими.

13:39 04.08.2023

Що руйнує мотивацію дитини?

«Як мотивувати дітей?» – це питання постає все частіше. А відповідь зовсім поруч. Достатньо щирого заохочення й підтримки, щоб у дитини змогла прокинутись власна внутрішня мотивація. І тримайтесь подалі від будь-яких дій, які цю внутрішню мотивацію підштовхують там, де це зовсім недоречно.

12:01 31.07.2023

Як допомогти собі при втомі та вигоранні?

Емоційне виснаження або вигорання може виникати через різні причини: інтенсивне розумове навантаження, порушення балансу між навчанням/роботою та відпочинком, внаслідок тривалого стресу.

13:49 28.07.2023

Вітаємо з Днем Української Державності!

28 липня 2023 року ми вдруге в історії нашої країни відзначаємо величне свято – День Української Державності, котрий символічно співпадає з Днем Хрещення Київської Русі – України. Ця визначна дата – можливість для кожного згадати нашу славну історію, наповнену героїчною боротьбою за незалежність, єдність та вільне життя. Цього дня ми також згадаємо видатних українців, причетних до історії державотворення, загиблих Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, що триває нині.

08:48 28.07.2023

Вхід для адміністратора