A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Що треба знати і вміти дитині, яка йде до школи

Після впровадження реформи НУШ всі діти в Україні йдуть до школи в 6-річному віці незалежно від здібностей. Перший клас, в якому дітям не задають домашніх завдань і не ставлять оцінок, розрахований на адаптацію. Але, навіть з урахуванням такої лояльної програми, не всі дітки готові йти до школи в 6 років.

09:46 13.07.2023

Використання в роботі нових безкоштовних платформ ІКТ на уроках біології

XXI століття — час переходу до високотехнологічного інформаційного суспільства, в якому якість людського потенціалу, рівень освіченості й культури всього населення набувають вирішального значення.

11:17 22.06.2023

Емоційний інтелект учнів та учителів

Правове суспільство висуває до громадян вимоги  брати відповідальність за власні рішення і вчинки, у взаємодії з оточуючими проявляти ініціативу, реалізовувати свої потреби, успішно досягати намічених цілей, не порушуючи права інших людей.

11:06 15.06.2023

Де вчителі-предметники можуть підвищити кваліфікацію – добірка ресурсів від МОН

У вересні учні пілотних класів НУШ перейдуть у 7 клас, а ще через рік до них приєднаються цьогорічні п’ятикласники. Як працювати з цими дітьми по-новому, де підвищити кваліфікацію та які рекомендації готує МОН для педагогів – із такими запитами зверталися освітяни до редакції сайту “Нова українська школа” майже весь навчальний рік.

20:29 11.06.2023

Можливості платформи ZOOM для проведення відеоуроків

Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради, Людмила Боковець, ознайомила учасників вебінару "Можливості платформи ZOOM для проведення відеоуроків" з особливостями використання сервісу ZOOM та розповіла про його корисні функції.

23:57 08.06.2023

Психолого-педагогічна підтримка дитини з порушеннями слуху в закладі освіти

7 червня 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з директором інклюзивно-ресурсного центру Гребінківської міської ради Трипуз Наталією Іванівною організовано та  проведено вебінар «Психолого-педагогічна підтримка дитини з порушеннями слуху в закладі освіти».

14:21 07.06.2023

Вхід для адміністратора