A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Розвиток інноваційної особистості

"Втілення інновацій – це кардинальна зміна наявного порядку речей. Це створення радикально нових… способів взаємодії... Це шлях, який саме ти прокладаєш вперше". 

17:33 14.04.2023

Великодня розвага

13 квітня 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради спільно із закладом дошкільної освіти «Барвінок» організували онлайн-зустріч для педагогічних працівників ЗДО громади на тему «Великодня розвага». Учасники заходу переглянули відеозапис заняття для вихованців різновікової групи, яке провели вихователі Гуленко Людмила Анатоліївна, Рудик Тетяна Іванівна та музичний керівник Цяпко Олена Володимирівна.

15:11 13.04.2023

Відкриваємо світ краси, фантазії, творчості

"Музика відкриває людям очі на красу природи, моральних стосунків, праці. Завдяки музиці в людині пробуджується уявлення про високе, величне, прекрасне не тільки в навколишньому світі, а й в самому собі".

15:32 12.04.2023

Завершення роботи професійної спільноти

"Професійні спільноти – це цінний ресурс, який дає змогу освітянам… обговорювати нові ідеї, діяти «на випередження», шукати шляхи подолання професійних труднощів і отримувати від цього задоволення, відчуваючи, що вони – частина чогось більшого, всупереч можливим розбіжностям у поглядах". (Сайт УІРО)

11:29 12.04.2023

Вхід для адміністратора