A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Привітання з Днем народження директору ЦПРПП ГМР

Шановна Наталіє Вікторівно! Бажаємо усіх земних благ, які наповнюють життя щастям: міцного здоров'я і душевної гармонії, світлих сподівань і здійснення мрій, усміхнених світанків і приємних вечорів, прекрасних миттєвостей щодня. Нехай і надалі крокують разом з Вами життєрадісність і успішність, креативність і енергійність. Святкового квіткового настрою!

09:39 20.05.2023

День вишиванки у ЗДО «Барвінок»

"Вдягни свою чудову вишиванку, відчуй в ній ласку і душі тепло, і чистий ранок в ніжному серпанку, і те, як добре з мамою було".

16:57 18.05.2023

Долаємо мовні бар’єри

Мовний бар’єр ‒ це  вираз, що означає наявність труднощів у спілкуванні людей, які належать до різних мовленнєвих груп. Це явище вперше охарактеризували викладачі іноземних мов, побачивши, що у їхніх учнів виникають проблеми зі спілкуванням іншою мовою.

17:03 17.05.2023

Освіта під час війни. Презентація результатів дослідження якості організації освітнього процесу у 2022-2023 н.р. у закладах освіти Гребінківської міської ради. Рекомендації ДСЯО України щодо подолання освітніх втрат

Освітні втрати ‒ це прогалини у знаннях і навичках, які виникають в учнівства під час освітнього процесу у порівнянні зі стандартами освіти та очікуваними результатами навчальних здобутків.

16:15 16.05.2023

Традиційні та інноваційні оздоровчі практики у ЗДО

12 травня 2023 року відбулася перша зустріч онлайн із запланованого циклу «Традиційні та інноваційні оздоровчі практики у ЗДО». Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради запропонував закладам дошкільної освіти громади поділитися практичним досвідом роботи щодо застосування різних оздоровчих технологій.

19:31 12.05.2023

Формування глобальної компетентності школярів як запоруки успішності молоді в сучасному світі

Поняття глобальної компетентності досить нове та багатостороннє. Воно передбачає процес здобуття ґрунтовних знань і розуміння міжнародних процесів, навички комунікації з людьми з різними мовними і культурними традиціями, здатність до швидкого навчання та орієнтування в інформаційному просторі.

14:33 12.05.2023

Сучасний погляд на історію козацтва

Українське козацтво – феноменальне явище світової історії, яке не має аналогів у інших народів. У минулому Україну називали «козацька земля», «козацька нація». Упродовж віків козаки були наймогутнішою військово-оборонною і духовною силою, яка звитяжно боролася із загарбницькою політикою сусідніх держав.

15:59 11.05.2023

Вхід для адміністратора