A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Функціонал та можливості платформи Gamilab для створення розвиваючих ігор з різних предметів

Дата: 27.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 103

«Гра має важливе значення в житті дитини… Якою буде дитина в грі, такою вона буде і в праці, коли виросте. Тому виховання майбутнього діяча відбувається перш за все в грі». (А.С. Макаренко)   

Ігрові технології навчання – це особливий метод навчання, який передбачає засвоєння навчального матеріалу та змісту освіти, формує взаємодію педагога і здобувача освіти за допомогою гри, а також допомагає знайти та отримати бажану ціль, тобто досягти певного результату.

GamiLab – це онлайн-платформа, де можна  знайти готові або створити захоплюючі дидактичні та розвиваючі ігри. Працювати в додатку досить легко. GamiLab використовує наявні аналоги настільних та аркадних ігор, створюючи різні ігрові ситуації. Фактично будь-який вчитель-предметник може їх використовувати.

27 лютого 2024 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець  проведено панораму творчості «Функціонал та можливості платформи Gamilab для створення розвиваючих ігор з різних предметів».

Педагоги громади ознайомились з платформою Gamilab та навчились створювати прості дидактичні ігри для власних уроків.

Корисні покликання до заходу: gamilab.com


« повернутися

Вхід для адміністратора