A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Освіта під час війни. Презентація результатів дослідження якості організації освітнього процесу у 2022-2023 н.р. у закладах освіти Гребінківської міської ради. Рекомендації ДСЯО України щодо подолання освітніх втрат

Освітні втрати ‒ це прогалини у знаннях і навичках, які виникають в учнівства під час освітнього процесу у порівнянні зі стандартами освіти та очікуваними результатами навчальних здобутків.

16:15 16.05.2023

Традиційні та інноваційні оздоровчі практики у ЗДО

12 травня 2023 року відбулася перша зустріч онлайн із запланованого циклу «Традиційні та інноваційні оздоровчі практики у ЗДО». Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради запропонував закладам дошкільної освіти громади поділитися практичним досвідом роботи щодо застосування різних оздоровчих технологій.

19:31 12.05.2023

Формування глобальної компетентності школярів як запоруки успішності молоді в сучасному світі

Поняття глобальної компетентності досить нове та багатостороннє. Воно передбачає процес здобуття ґрунтовних знань і розуміння міжнародних процесів, навички комунікації з людьми з різними мовними і культурними традиціями, здатність до швидкого навчання та орієнтування в інформаційному просторі.

14:33 12.05.2023

Сучасний погляд на історію козацтва

Українське козацтво – феноменальне явище світової історії, яке не має аналогів у інших народів. У минулому Україну називали «козацька земля», «козацька нація». Упродовж віків козаки були наймогутнішою військово-оборонною і духовною силою, яка звитяжно боролася із загарбницькою політикою сусідніх держав.

15:59 11.05.2023

Психолого-педагогічна  підтримка учнів молодших класів у разі повітряної тривоги: дієві методи та цікаві ідеї

Наразі всі громадяни України перебувають у складному психоемоційному стані та потребують підтримки і допомоги. Зокрема, це стосується і дітей молодшого шкільного віку, для яких власне сигнал повітряної тривоги та перебування в укритті вже може бути психотравмувальним чинником.

15:43 09.05.2023

День пам'яті і примирення

Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава І воля святая!                       Т.Г. Шевченко

11:11 08.05.2023

Вхід для адміністратора