A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Формування основ соціальної компетентності та навичок фінансової грамотності у дітей дошкільного віку (огляд парціальних програм)

Базовий компонент дошкільної освіти визначає основні освітні напрями та зміст навчальної і виховної роботи, метою якої є формування, розвиток та вдосконалення ключових компетентностей вихованців. Саме ці здобуті компетентності створюють міцну базу для подальшого збагачення та поглиблення змісту освіти на наступних рівнях у початковій та середній школі.

15:41 22.02.2023

Особи з інтелектуальними порушеннями

Порушення інтелектуального розвитку – це стійке, явно виражене зниження пізнавальної діяльності, що виникло на основі органічного ураження центральної нервової системи. Переважно йдеться про ураження головного мозку.

14:18 22.02.2023

Наша мова калинова

21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. У рамках підготовки до цієї важливої дати 20 лютого 2023 року Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради спільно з вчителькою української мови та літератури Березівської ЗОШ І-ІІ ступенів Мітіною Світланою Михайлівною презентував скарбничку педагогічних ідей «Наша мова калинова».

16:55 20.02.2023

Вишиваний рушник – щира серця сповідь

"Дарувала ненька нам на вік і на гарну долю, щастям повну, довгий і барвистий цей рушник, а на ньому – щира серця сповідь."                             

15:45 20.02.2023

Онлайн-захід "Дитина в соціумі"

17 лютого 2023 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вихователем ЗДО «Дзвіночок» с. Овсюки Рекало Альоною Олександрівною організовано та проведено онлайн-захід з презентації власної практики за напрямом «Дитина в соціумі».

15:11 17.02.2023

Вхід для адміністратора