A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Подкасти на допомогу традиційним методам навчання

2 березня 2023 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Степанова Алла провела для вчителів закладів загальної середньої освіти громади онлайн-зустріч у форматі творчої скарбнички на тему «Подкасти на уроках української мови та літератури: на допомогу традиційним методам навчання».

15:11 02.03.2023

Нові форми та педагогічні прийоми роботи в НУШ для здійснення компетентнісного підходу до інтегрованого навчання

Сучасні реалії навчання потребують від освітнього процесу використання таких методів та способів, котрі змогли би сформувати в дитини навичку самостійно здобувати знання, збирати інформацію, робити висновки та висувати гіпотези щодо явищ, котрі вивчаються. НУШ наголошує на необхідності формування в учнів базових компетентностей на рівні з предметними. Завдяки такому підходу формується здатність дитини в різних ситуаціях досягати успіху. Однією з технологій навчання, яка допомагає дітям краще розкритися, і є інтегроване навчання.

14:33 02.03.2023

Професійної спільноти педагогічних працівників "Інструменти для створення робочих аркушів: зручно та ефективно (Wizer.me, Classkick)"

1 березня 2023 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради відбулося перше офлайн-засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти з вдосконалення цифрової компетентності "Інструменти для створення робочих аркушів: зручно та ефективно (Wizer.me, Classkick)".

08:31 02.03.2023

Особливості проведення уроків фізичної культури в умовах дистанційного та змішаного навчання

Останні три роки – роки викликів для освіти в Україні. Пандемія коронавірусу, а тепер повномасштабна війна суттєво обмежили можливість дітей фізично відвідувати школу і тим самим підштовхнули освітян до пошуку нових форм та форматів навчання.

15:29 27.02.2023

Організація сімейної (домашньої) форми навчання

Cімейна (домашня) форма здобуття освіти — це спосіб організації освітнього процесу дітей самостійно їхніми батьками. Відповідальність за здобуття освіти дітьми на рівні, не нижчому за стандарти освіти, несуть батьки. Якщо рівень знань дитини виявиться незадовільним — школа має повне право наполягати на її поверненні до очної форми навчання.

14:18 23.02.2023

Формування основ соціальної компетентності та навичок фінансової грамотності у дітей дошкільного віку (огляд парціальних програм)

Базовий компонент дошкільної освіти визначає основні освітні напрями та зміст навчальної і виховної роботи, метою якої є формування, розвиток та вдосконалення ключових компетентностей вихованців. Саме ці здобуті компетентності створюють міцну базу для подальшого збагачення та поглиблення змісту освіти на наступних рівнях у початковій та середній школі.

15:41 22.02.2023

Вхід для адміністратора