A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новини і події

Творчі «родзинки» спільноти «Незвідані смаки, звуки і кольори уроків»

«Сучасний урок – це твір мистецтва, де педагог уміло використовує всі можливості для розвитку особистості учня», – такою думкою поділилася свого часу австрійська письменниця, майстриня реалістичної та психологічної прози Марія фон Ебнер-Ешенбах. Творчий вчитель завжди впевнено крокує шляхом професійного зростання, а кожен його урок – то ще одна сходинка до нових педагогічних досягнень.

12:37 30.12.2022

Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО. Педагогічне партнерство. Психо-емоційна та морально-етична компетентності

22 грудня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова провела четверте  практичне заняття у рамках педагогічного вернісажу «Крізь призму Професійного стандарту вихователя ЗДО» для педагогів закладу дошкільної освіти «Веселка».

20:29 22.12.2022

Підсумкове засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Практикум використання віртуальних дошок Miro, Padlet та Jamboard під час дистанційного навчання»

21 грудня 2022 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради відбулося заключне засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Практикум використання віртуальних дошок Miro, Padlet та Jamboard під час дистанційного навчання», професійна спільнота педагогічних працівників Гребінківської громади ефективно працювала  з  7 грудня по 21 грудня 2022 року.

15:16 22.12.2022

Педагогічна студія «Особливості використання дидактичних ігор у освітньому процесі»

У сучасній світовій і українській педагогічній науці поряд з інноваційними методами навчання і виховання дітей дошкільного віку стоїть і традиційна дидактична гра.  Вона відіграє для дітей важливу функцію своєрідного порталу, що підсилює пізнавальний процес, прискорює інтелектуальний розвиток і допомагає адаптуватися до умов та соціальних потреб нашого суспільства. Костянтин Ушинський відзначав значимість гри для формування характеру і здібностей дітей: «У ній формуються всі сторони душі людської, її розум, її серце і її воля, і якщо говорять, що ігри прорікають майбутню долю дитини, то це правдиво в подвійному розумінні: не тільки у грі виявляються здібності дитини і відносна сила її душі, але й сама гра має великий вплив на розвиток дитячих здібностей і нахилів, одночасно на її майбутню долю».

13:28 22.12.2022

Як навчитися бути медіаграмотним?

Як навчитися споживати, аналізувати та розрізняти інформацію? Як серед шаленого інформаційного потоку знайти саме те, що є достовірним і корисно-важливим? Як не потрапити у тенета шахраїв, ботів і тролів?

16:19 20.12.2022

Самооцінювання у освітній площині: учитель & учень

Сучасний учитель – людина, яка крокує разом з розвитком освіти і науки, опановує інноваційні технології, творчо мислить, комунікує з широким колом учасників освітнього процесу,  аналізує, зростає духовно і професійно. Для такого вчителя вміння аналізувати та оцінювати власну педагогічну діяльність – це, у першу чергу, шлях до розвитку, пошуків нових форм роботи.

13:12 19.12.2022

Методичний онлайн-марафон «Перші кроки вчителя в 5 класі НУШ: програми, документи, оцінювання

Що вивчається, ніколи не забувається повністю. Сенека З 1 вересня 2022 року вчителі 5-х класів прийняли естафету впровадження реформи НУШ та почали працювати за новим Державним стандартом базової середньої освіти.

08:41 16.12.2022

Відбулося друге засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Практикум використання віртуальних дошок Miro, Padlet та Jamboard під час дистанційного навчання»

14 грудня 2022 року в Центрі професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради відбулося друге засідання професійної спільноти педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти «Практикум використання віртуальних дошок Miro, Padlet та Jamboard під час дистанційного навчання».

17:15 15.12.2022

Вхід для адміністратора