A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Освітня кухня проєкної діяльності

Дата: 06.05.2024 17:42
Кількість переглядів: 94

Сучасна школа повинна допомогти учням відчути себе впевненими на ринку праці, уміти адаптуватися до соціальних змін і криз у суспільстві, бути психологічно стійкими, розвивати здатність до самоорганізації. Це вимагає пошуку нових форм організації навчально-виховного процесу.

Сьогодні технологія проєктної діяльності вважається однією з перспективних технологій навчання, тому що вона створює умови для творчої самореалізації учнів, підвищує мотивацію для отримання знань, сприяє розвитку їхніх інтелектуальних здібностей. Учні набувають досвіду вирішення реальних проблем, пов’язаних з майбутнім самостійним життям, які проектують у навчанні. Проєктні технології спрямовані на стимулювання інтересу учнів до нових знань, на розвиток дитини через розв’язання проблем і використання цих знань у конкретній практичній діяльності.

6 травня 2024 року консультантом Центру професійного розвитку  педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителем іноземних мов Комунального закладу "Вінницький ліцей № 6" Вінницької міської ради Качуром Владиславом Олеговичем організовано та проведено онлайн-вебінар "Освітня кухня проєктної діяльності".

Пан Владислав поділився власним педагогічним досвідом участі учнів в цікавих освітніх проєктах.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

Презентацію можна завантажити за покликанням.

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора