A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Впровадження діяльнісного підходу в Новій українській школі. Робота з інтерактивними інструментами сучасного вчителя

Дата: 26.03.2024 14:04
Кількість переглядів: 74

Діяльнісний спосіб навчання – це особистісне включення учнів в процес, коли компоненти діяльності ними самими спрямовуються і контролюються. При даному способі навчання забезпечується комфортне психологічне самопочуття учнів і вчителя, різко знижуються конфліктні ситуації на уроках.

Технологія діяльнісного методу навчання сприяє особистісно-зорієнтованому навчанню, що дозволяє учням реалізувати свої задатки, здібності, показати високий рівень знань.

Сьогодні стало вже очевидним, що саме таке навчання не тільки робить уроки цікавими, а засвоєння знань успішним, але і допомагає дітям набути досвіду діяльності і спілкування, завдяки якому їм легше своєчасно знайти своє покликання  і успішно реалізувати себе в житті.

26 березня 2024 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець у плідній співпраці з вчителькою основ здоров’я Опішнянського ліцею Опішнянської селищної ради Полтавської області Черкас Лідією Олексіївною організовано та проведено онлайн-вебінар з елементами тренінгу «Впровадження діяльнісного підходу в Новій українській школі. Робота з інтерактивними інструментами сучасного вчителя».

Пані Лідія поділилася з учасниками заходу корисними та цікавими онлайн-застосунками та власними напрацюваннями з їх використання.

Відеозапис заходу можна переглянути за покликанням (в запиті потрібно вказати ПІБ та заклад).

Матеріали заходу можна завантажити за покликанням.

  

  


« повернутися

Вхід для адміністратора