A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

«Апгрейд інструментарію вчителя географії»

Дата: 15.04.2021 16:35
Кількість переглядів: 437

 

 15 квітня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Юрченко С.М. провів онлайн-консультацію для вчителів закладів освіти Гребінківської територіальної громади «Апгрейд інструментарію вчителя географії». Використання сучасних інтернет-ресурсів дозволяє урізноманітнювати уроки та викликати зацікавлення здобувачів освіти різними актуальними технологіями.

  Наприклад, програма WordArt   дозволяє створювати «хмаринки слів» для побудови асоціативного ряду, оволодіння текстовим матеріалом, для актуалізації важливих понять тощо. А програма Mosabook чудово підходить для використання на інтерактивних дошках, комп’ютерах і дозволяє створювати видовищні презентації.

  Програма Setterra – це безкоштовна географічна гра, яка пропонує у цікавій формі знайомитися з різними країнами світу. Програма Ukraїner дозволяє подорожувати нашою країною.

 Також Юрченко С.М. оглядово розповів про інші сучасні інтернет-ресурси для використання на уроках географії.

 Запрошуємо вчителів географії долучитися до виконання практичних завдань, розміщених у Google-класі, та отримати сертифікати підвищення кваліфікації.



« повернутися

Вхід для адміністратора