A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Онлайн-консультація «Вимоги до сайту закладів освіти»

Дата: 29.04.2021 16:18
Кількість переглядів: 301

 29 квітня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Юрченко С.М. провів онлайн-консультацію на тему «Вимоги до сайту закладів освіти» для керівників закладів освіти Гребінківської територіальної громади.

 Мета сайту – формування інформаційно-освітнього середовища закладу освіти. Функціонування сайту регламентується законодавством України й додатково – рішеннями педагогічної ради (ради закладу освіти). Положення про сайт розробляється закладом освіти і затверджується наказом керівника закладу освіти.

Серед основних завдань сайту – презентація закладу освіти в мережі Інтернет, інформування про особливості закладу, навчальні програми та плани, загальні відомості про педагогічний колектив, історію, досягнення тощо.

 У всіх діях, пов’язаних зі створенням і функціонуванням сайту закладу освіти, інтереси дітей є першочерговими. Забороняється використовувати сайт з метою, не пов’язаною з діяльністю закладу освіти (політична, комерційна, релігійна діяльність) та з порушенням прав і законних інтересів громадян України.



« повернутися

Вхід для адміністратора