A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Творчий інтенсив сучасного керівника закладу освіти

Дата: 26.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 325

 26 травня 2021 року відбулося чергове засідання із циклу «Творчий інтенсив сучасного керівника закладу освіти». Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Олійник Н.В. розповіла про українські науково-педагогічні проєкти та досвід їх реалізації у закладах освіти. Так, наприклад, у Гребінківській гімназії у 2020-2021 навчальному році учні першого класу (класовод Мороз Л.М.) долучилися до проєкту «Інтелект України», мета якого – навчити дитину бути успішною в школі та дорослому житті, навчити радіти життю.
Консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Юрченко С.М. проаналізував результати навчання щодо створення та наповнення сайтів закладів освіти і знову нагадав про персональну відповідальність керівників закладів освіти за недотримання вимог ст.30 Закону України «Про освіту». Також Сергій Миколайович розповів про процедуру подачі заявки на реєстрацію закладу на платформі електронних журналів Atoms та здійснив екскурс сторінками нового сайту Центру професійного розвитку педагогічних працівників.
Про міжнародну методику оцінювання якості дошкільної освіти ECERS-3 розповіла консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Степанова А.В. Методика дозволяє досліджувати освітнє середовище закладу та умови, створені для розвитку дитини, дає змогу визначати сильні й слабкі сторони в освітньому процесі та можливість удосконалювати освітнє середовище відповідно до міжнародних стандартів.

Презентація тут.



« повернутися

Вхід для адміністратора