A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Профілактика професійного вигорання

Дата: 29.06.2021 15:08
Кількість переглядів: 369

Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради переймається не тільки питаннями професійного зростання вчителів, а й піклується про змістовне дозвілля педагогів.

Цікавий відпочинок  - це не тільки профілактика професійного вигорання, це можливість помилуватися красою рідного краю, доторкнутися до української історії, отримати нову корисну інформацію. 18-19 червня 2021 року педагогічні працівники Гребінківської територіальної громади здійснили подорож до старовинного міста Умань.

Екскурсанти відвідали Василіанський монастир - найдавнішу будівлю Умані, якій понад 250 років, побачили таємничі підземелля, де мешкали свого часу монахи. Чудові враження подарував відпочиваючим дендропарк «Софіївка», заснований у 1796 році польським магнатом Станіславом Потоцьким і названий на честь його дружини Софії. Парк прикрашають штучні скелі, гроти, павільйони, альтанки, античні статуї. Понад 2000 видів рослин, дерев і кущів привертають погляд та дарують приємну прохолоду у спекотний день. Незабутні враження залишилися також від екскурсії до Буцького каньйону, який розташований на річці Гірський Тікич і входить до двадцятки найкрасивіших місць України. Річка Гірський Тікич протікає в протерозойских гранітах, вік яких оцінюється в 2 млрд. років, і утворює глибокий і вузький каньйон. Перед входом у Буцький каньйон води гірського Тікича стрімко скочуються з брил граніту, утворюючи гучний двометровий водоспад-перекат Вир. Тож подорож виявилася приємною, цікавою і корисною.



« повернутися

Вхід для адміністратора