A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новий зміст освітнього законодавства

Дата: 29.09.2021 09:43
Кількість переглядів: 315

 Відповідно до Закону України «Про освіту» заклади освіти наділені свободою та правом вибору, що полягає в їх самостійності, незалежності та відповідальності у прийнятті рішень щодо академічних (освітніх), організаційних, фінансових, кадрових та інших питань діяльності, що проводиться в порядку та межах, визначених законом. Яким же є новий зміст освітнього законодавства?

 29 вересня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Юрченко С.М. провів онлайн-консультацію з працівниками адміністрацій закладів загальної середньої освіти Гребінківської територіальної громади на тему «Новий зміст освітнього законодавства».

 Учасники вебінару отримали практичні поради щодо  розроблення освітньої програми закладу, розглянули актуальні питання щодо річного плану та критеріїв оцінювання.

 Сергій Миколайович  сфокусував увагу керівників на організацію освітнього процесу за циклами. Надав рекомендації як правильно рахувати робочі та канікулярні дні. Було наголошено на окремих особливостях підвищення кваліфікації та організації проведення атестації. На завершення учасники отримали посилання з доступом до чеклистів, з допомогою яких керівники та заступники зможуть перевірити виконання  вимог нового Санітарного регламенту  в їх закладах.



« повернутися

Вхід для адміністратора