A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Навчаємо ефективно: онлайн-ресурси для вчителів правознавства

Дата: 08.10.2021 10:56
Кількість переглядів: 240

07 жовтня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Юрченко Сергій провів консультацію для вчителів правознавства щодо використання сучасних інтернет-ресурсів.

Інтернет-мережа пропонує багато різноманітного матеріалу для вчителів-предметників. Але правознавство – предмет особливий, адже вчителі працюють з сучасною законодавчою базою. Тож такими офіційними джерелами текстів Законів України та нормативних актів виступають сайти урядових та державних структур, наприклад, сайт Верховної Ради України.

Багато корисного та актуального матеріалу пропонують вчителям також такі ресурси як «Права людини та інтернет», «Компас. Посібник з освіти в галузі прав людини за участі молоді», «Livinc Democracy» та інші.

Різноманітні освітні платформи пропонують сучасні курси відповідних напрямів. Так, наприклад, «Prometheus» пропонує курс з основ державної політики, мета якого – поглибити розуміння процесів державної політики та вміння ефективно на них впливати.

Тож сучасна інтернет-мережа дозволяє вибирати відповідний онлайн-ресурс, подорожувати різними сайтами в пошуках необхідного цікавого матеріалу.



« повернутися

Вхід для адміністратора