A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Творчий інтенсив сучасного керівника закладу освіти

Дата: 13.10.2021 11:12
Кількість переглядів: 245

12 жовтня 2021 року відбулася онлайн-консультація із циклу «Творчий інтенсив сучасного керівника закладу освіти» з теми «Сумісництво та суміщення. Що потрібно знати керівнику при прийнятті працівників на роботу?» для керівників закладів освіти Гребінківської територіальної громади.

Під час зустрічі директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Наталія Олійник акцентувала увагу на дуже важливих питаннях, що стосуються повноважень керівників закладів освіти в управлінській діяльності. Закон України «Про Освіту» 2017 року впровадив зміни до повноважень керівників і серед них – кадрові питання, які регулюються трудовим законодавством. Трудове законодавство – категорія правових знань, законів, постанов, з якими більшість керівників знайомляться та вивчають вперше для врегулювання трудових відносин зі своїми працівниками. Нові закони та доповнення, постанови, цифровізація трудових відносин, робота за умовами сумісництва або суміщення посад, тимчасові та сезонні робітники – такі питання було розглянуто на онлайн-консультації.

 Усі охочі керівники закладів освіти отримали вільний доступ до презентаційних матеріалів та додатків (для використання в роботі).

 

Посилання на матеріали



« повернутися

Вхід для адміністратора