A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Навчаємо ефективно: онлайн-ресурси для навчання української мови та літератури

Дата: 19.10.2021 14:26
Кількість переглядів: 280

19 жовтня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Юрченко Сергій провів консультацію для вчителів української мови та літератури щодо використання сучасних інтернет-ресурсів.

Безліч актуального, корисного та цікавого матеріалу пропонує інтернет-мережа вчителям-словесникам. Мовні тренажери, електронні словники, експрес-уроки, віртуальні подорожі, інтернет-музеї, олімпіади, тести з української мови та літератури, сайти відомих вчителів – кожен обов’язково знайде потрібну та різноманітну інформацію.

Так, наприклад, тренажер з правопису української мови поєднує теоретичний матеріал, практичні завдання, додаткові навчальні матеріали. Це надійний помічник для вчителя у підготовці учнів до ЗНО.

А експрес-уроки від Олександра Авраменка допоможуть уникнути поширених мовних помилок та опанувати тонкощами володіння рідною мовою.

Віртуальні екскурсії літературними музеями – це можливість більше дізнатися про письменників, ознайомитися з маловідомими сторінками їх життя та творчості.

Тож використовуйте сучасні онлайн-ресурси, подорожуйте різними сайтами і нехай кожен урок дарує змістовну інформацію, захоплюючі враження, формує любов до предмета.

Посилання на презентацію



« повернутися

Вхід для адміністратора