A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Нова українська школа – нова позашкільна освіта

Дата: 08.12.2021 16:52
Кількість переглядів: 177

Система позашкільної освіти не залишилася осторонь процесу сучасного реформування освітньої галузі. Концепція Нової української школи поширюється і на діяльність позашкільних гуртків, творчих об'єднань.

Гармонійне виховання особистості, розвиток і соціалізація дітей, формування компетентностей для успішної самореалізації у суспільстві, педагогіка партнерства, дитиноцентризм – це ті важливі ідеї та складові освітньої діяльності, на які повинні орієнтуватися заклади позашкільної освіти.

 08 грудня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради С. Юрченко  провів консультацію для керівників позашкільних гуртків з метою їх ознайомлення з сучасною нормативно-правовою базою, яка визначає основні шляхи розвитку позашкільної освіти.

Сергій Миколайович розповів про основні вимоги Стратегії розвитку позашкільної освіти, звернув увагу на Дорожню карту стратегічного розвитку позашкільної освіти на 2019-2023 роки, нагадав про вимоги, сформульовані у  листі МОН від 17.08.2021 року № 1-9/414 «Про організацію освітнього процесу  в ЗПО у 2021-2022 н.р.» та зорієнтував присутніх на виконання основних завдань діяльності сучасних ЗПО.



« повернутися

Вхід для адміністратора