A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Формування ключових компетентностей вихованців ЗДО

Дата: 15.12.2021 16:24
Кількість переглядів: 167

Концепція Нової української школи, затверджена розпорядженням КМУ України від 14 грудня 2016 року № 988-р., передбачає докорінне реформування системи освіти у нашій державі. Серед основних цілей НУШ важливе місце посідає формування ключових компетентностей, необхідних для успішної реалізації майбутнього випускника у суспільстві. Окреслені компетентності мають формуватися і удосконалюватися на ґрунті компетентностей, закладених у дошкільному віці.

15 грудня 2021 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради А. Степанова провела онлайн-консультацію для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти з оглядом можливостей використання різноманітних ігор з метою формування ключових компетентностей у дітей дошкільного віку. Сучасні освітні платформи пропонують велику підбірку різноманітних цікавих ігор, за допомогою яких можна розвивати дрібну моторику рук, формувати навички письма та рахунку, вдосконалювати мовлення, розвивати фізичну активність тощо.

Кожного дня педагогічні працівники ЗДО працюють над тим, щоб у доступній та цікавій ігровій формі підготувати дошкільнят до школи, навчити їх знаходити індивідуальну дослідну компетентність у будь-якій справі, якою вони займаються.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора