A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

День Соборності України - свято єдності та гідності

Дата: 21.01.2022 11:32
Кількість переглядів: 206

Щорічно 22 січня українці відзначають День Соборності України! Свято покликане нагадати про єдність і незалежність українського народу, бо саме в єдності наша сила!

Українські землі споконвіку були і є ласим шматком для загарбників: родюча земля, помірний клімат, природні багатства, красивий і працьовитий люд, легендарна історія. За можливість володіти українським осердям Європи боротьба не припиняється й досі. Яких лишень поневолювачів не бачив наш край! Не дивно, що історію України – карколомну і звивисту, неможливо читати без сліз і почуття гордості.

Напередодні Дня Соборності маємо ще одну нагоду уклінно подякувати вірним синам і донькам України, які восьмий рік боронять кожну українську родину від підступного сусіда-ворога. Нам потрібно цінувати Соборну Україну та кожного гідного громадянина, а також завжди бути готовими стати на захист рідної держави на всіх фронтах – від військового та законодавчого до культурного, духовного, освітнього, економічного, фінансового та інформаційного.

Ми віримо, що Соборність – те золоте зерно, що дарує українцям Державу. Бо ж тільки власна держава дає можливість кожній нації повноцінно жити і розвиватися.

Святкуймо, щирі українці!


« повернутися

Вхід для адміністратора