A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Висока оцінка праці досвідченого педагога

Дата: 24.01.2022 11:33
Кількість переглядів: 221

«...Учитель за покликанням, його не можна уявити собі ніким іншим як учителем. Викладання стало його життям, його поживою; воно нероздільно зв'язане з ним. І не дивно, що вчительська справа стає у нього вільним мистецтвом, і він на всіх своїх учнів накладає печать свого духу! Як він знаходить своє щастя в навчанні, так можна вважати щасливими тих, хто в нього вчиться», -  мудрі слова німецького педагога А. Дістервега пережили століття. Вони про вчителів від Бога.

Сьогодні ми вітаємо саме такого Вчителя. Указом президента України N27/2022 за значний особистий внесок у розвиток освіти Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня Соборності України Устіловській Тетяні Олексіївні, вчителю-методисту Гребінківської гімназії Гребінківської міської ради присвоєно почесне звання "Заслужений вчитель України».

Тисячі Ваших вихованців крокують життєвими шляхами, вдячні Вам за щирість і щедрість душевну, за мудрі поради, за енергію добра і світлих надій, за те, що відкрили широкий шлях у майбутнє. Тож нехай щастить Вам, Вчителю!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора