A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Онлайн-семінар "Цінність мотивації учнів на уроках математики"

Дата: 30.03.2022 16:42
Кількість переглядів: 172

Центром професійного розвитку педагогічних працівників ГМР за участі керівника професійної спільноти Ічанської О.Б. та педагогів громади проведено онлайн-семінар для вчителів математики з проблеми «Цінність мотивації учнів на уроках математики».

На сучасному етапі модернізація освітнього процесу покликана сприяти формуванню та розвитку творчої особистості, яка спроможна повноцінно реалізуватися в житті. 

Сучасний світ складний. Дитині недостатньо дати лише знання. Ще необхідно навчити користуватися ними. Знання та вміння, взаємопов’язані з ціннісними установками учня, формують його життєві компетентності, необхідні для успішної самореалізації у житті, навчанні та праці.

У ході семінару було розглянуто  методи, прийоми, підходи до вивчення математики, переглянуто фрагменти дистанційних уроків педагогів громади з практичним застосуванням методів та прийомів, проведено аналіз цих цих фрагментів уроків.

Обговорення питань семінару викликало зацікавленість у всіх слухачів; педагоги активно долучались до дискусії, висловлювали пропозиції щодо реформування шкільної математичної освіти на сучасному етапі її розвитку.



« повернутися

Вхід для адміністратора