A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Педагогічна чарунка «Освіта – наш фронт»

Дата: 31.03.2022 12:12
Кількість переглядів: 253

Сьогодні особливо гостро відчувається потреба переглянути орієнтири та напрямки ціннісно-смислового ставлення кожного педагога до свого професійного розвитку. У кожного Українця – свій шлях до спільної Перемоги. Відновлений навчальний процес в теперішніх умовах не передбачає вагомих навчальних досягнень на територіях, що потерпають від обстрілів та бомбардування, на це варто зважати.

Та наші педагоги активно працюють, проводять онлайн-уроки, несуть підтримку, віру, сподівання. Опрацьовують доцільні наразі форми, методи, прийоми роботи з учнями, діляться своїми досягненнями з колегами, запрошують на онлайн-уроки, беруть участь у онлайн-семінарах.

Пропонуємо долучитися до нашого фронту. До вашої уваги – онлайн-заняття «Робототехніка в закладах освіти: інноваційна та науково-технічна творчість учнів» (Вовкодав А.А., вчитель інформатики філії Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №1 Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Гребінківської міської ради Полтавської області).


« повернутися

Вхід для адміністратора