A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Уроки зарубіжної літератури

Дата: 20.04.2022 20:25
Кількість переглядів: 166

 

Урок зарубіжної літератури у 5 класі на тему: "Поліанна". Щирість, мужність і оптимізм героїні твору, її вплив на життя міста" (вчитель зарубіжної літератури Гребінківської гімназії Шаповал Л.І.)

Урок зарубіжної літератури у 6 класі на тему: "Джек Лондон. Оповідання "Жага до життя" (вчитель зарубіжної літератури Гребінківської гімназії Глібовець В.В.)

Урок зарубіжної літератури у 6 класі на тему: "Рей Бредбері. Тривога за руйнування духовних цінностей в оповіданні "Усмішка" (вчитель зарубіжної літератури Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Фойт С.М.)

Урок зарубіжної літератури у 6 класі на тему: "Повість В.Г. Короленка "Сліпий музикант" (вчитель зарубіжної літератури Овсюківської гімназії Кіріяк Л.В.)

Урок зарубіжної літератури у 7 класі на тему: "Рюноске Акутаґава – майстер японської новели. Утілення ідеї про моральну справедливість у новелі "Павутинка" (вчитель зарубіжної літератури Почаївської гімназії Осташко Т.В.)

Урок зарубіжної літератури у 9 класі на тему: "Специфіка втілення античного міфу у п'єсі "Пігмаліон" Б. Шоу" (вчитель зарубіжної літератури Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Бондаренко Л.В.)

Урок зарубіжної літератури у 9 класі на тему: "Особливості драматичного конфлікту та розвиток сценічної дії (зовнішньої і внутрішньої). Композиція п'єси Г. Ібсена "Ляльковий дім" (вчитель зарубіжної літератури Березівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Бондаренко Л.В.)

Урок зарубіжної літератури у 9 класі на тему: "Микола Васильович Гоголь. Петербурзький етап життя і творчості письменника" (вчитель зарубіжної літератури Овсюківської гімназії Кіріяк Л.В.)


« повернутися

Вхід для адміністратора