A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Уроки української літератури

Дата: 20.04.2022 20:26
Кількість переглядів: 166

 

Урок української літератури у 5 класі на тему: "Максим Рильський, його вміння бачити красу рідної природи й створювати прекрасне засобами поетичної мови. Поезії "Дощ", "Осінь-маляр із палітрою пишною...". Єдність людини й природи, зв'язок між станом людської душі та довкіллям" (вчитель ураїнської мови та літератури Овсюківської гімназії Лисокобилка С.І.)

Урок української літератури у 5 класі на тему: "Зірка Мензатюк "Таємниця козацької шаблі" (вчитель ураїнської мови та літератури Почаївської гімназії Миколаєнко О.А.)

Урок української літератури в 6 класі на тему: "Тарас Шевченко. Геніальний поет, мислитель, пророк національного відродження в Україні. Перші поетичні твори баладного та елегійного жанрів ("Причинна", "Думи мої...")" (вчитель ураїнської мови та літератури Овсюківської гімназії Середа К.В.)

Урок української літератури у 6 класі на тему: "Леся Воронина - сучасна письменниця. "Таємне Товариство Боягузів, або Засіб від переляку № 9" - фантастична, романтична повість про виховання гідності та мужності. Проблеми сміливості та боягузтва в повісті" (вчитель ураїнської мови та літератури Овсюківської гімназії Лисокобилка С.І.)

Урок української літератури у 8 класі на тему: "Проблема влади грошей над людиною у трагікомедії І. Карпенка-Карого "Сто тисяч" (вчитель ураїнської мови та літератури Рудківської гімназії Даценко В.М.)


« повернутися

Вхід для адміністратора