A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Особливості проведення вступної кампанії - 2022

Дата: 26.04.2022 18:25
Кількість переглядів: 189

26 квітня 2022 року відбувся вебінар для класних керівників 9-х та 11-х класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської територіальної громади на тему «Класний керівник – випускнику-2022: актуальні поради».

В надзвичайно складний історичний момент випускники наших шкіл завершують навчання і розпочинають крокувати у самостійне доросле життя. Та ми віримо у те, що український народ здолає ворога і відбудує зруйновані міста, установи та підприємства. Залишиться тільки пекучий біль за тими, хто відійшов у вічність. Наші випускники серед тих, хто буде відроджувати країну. Нам дуже потрібні освітяни і лікарі, водії і будівельники, інженери і працівники комунальних служб… Нашим випускникам доведеться замінити тих, хто загинув у боях і у мирних містах.

Цьогорічна вступна кампанія складна і особлива. Верховна Рада України, МОН України доклали зусиль, щоб все відбулося максимально безпечно і на умовах рівного доступу до освіти випускникам, які знаходяться не тільки на території нашої держави,  а й за кордоном.

Під час вебінару консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Алла Степанова розповіла про умови та алгоритм проведення національного мультипредметного тесту, охарактеризувала правила складання мотиваційного листа, звернула увагу на особливості вступу до навчальних закладів. Адже учні випускних класів будуть звертатися за порадами та інформаційною підтримкою в першу чергу до своїх класних керівників та вчителів.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора