A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Вебінар для вчителів історії закладів загальної середньої освіти

Дата: 12.05.2022 16:52
Кількість переглядів: 178

12 травня 2022 року консультантом Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмилою Боковець було проведено вебінар для вчителів історії закладів загальної середньої освіти Гребінківської територіальної громади на тему: «Інтегровані кейс-уроки у форматі STEАM для легкого і зручного освоєння нових знань і компетентностей».

Інтегровані кейс-уроки - це  ключик до вирішення багатьох освітніх проблем. Замість вивчення та запам'ятовування інформації з окремих предметів при застосуванні інтегрованих кейс-уроків береться якесь явище чи предмет, і вони розглядаються з різних "боків" (наук, компетенцій та практик), взаємопов'язано та синтетично. Кейси призначені для розширення знань та розвитку компетенцій.

Таким чином, інформація уроку вмикає асоціативне мислення та потрапляє в пам'ять у вигляді нейронних зв'язків, які підсилюють запам'ятовування матеріалу, сприяючи глибшому розумінню проблеми навчання.

Кейс-уроки підвищують ефективність сприйняття матеріалу, підвищують інтерес дітей до навчання, їх залученість у вивчення та практичне застосування отриманих знань.


« повернутися

Вхід для адміністратора