A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Психолого-педагогічний вебінар "Бути поруч"

Дата: 29.05.2022 14:06
Кількість переглядів: 170

27 травня 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради у плідній співпраці зі спікерами заходу Несен Іриною Миколаївною, психологом Гребінківської гімназії  Гребінківської міської ради та Леоненко Тетяною Сергіївною, психологом філії  Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. № 2 Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 Гребінківської міської ради проведено психолого-педагогічний вебінар «Бути поруч».

Дослідження кажуть, що діти, зіштовхуючись з випробуваннями не обов’язково мають мати психологічні проблеми, а навпаки можуть демонструвати «посттравматичне зростання» – і це великою мірою залежатиме від підтримки дорослих. Вони можуть зростати у резилієнтності (психологічній стійкості), мудрості, вдячності, здатності будувати глибокі стосунки, знати, що у житті найголовніше.

В час війни  діти так потребують нашої підтримки. Нам потрібно допомогти їм давати собі раду зі стресом, змінами в житті, зберігати стійкість – і попри усі виклики – рости, розвиватися, вчитися.

Учасники заходу отримали цінні поради, рекомендації та познайомилися з основними методиками подолання та  запобігання  стресовим ситуаціям.


« повернутися

Вхід для адміністратора