A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Оновлені можливості для професійного зростання. Новий формат роботи професійних спільнот

Дата: 06.09.2022 17:49
Кількість переглядів: 147

6 вересня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Людмила Боковець провела онлайн-засідання для вчителів початкових класів на тему «Оновлені можливості для професійного зростання. Новий формат роботи професійних спільнот».

Консультант наголосила на  основих функціях Центру професійного розвитку, закрема на особливостях проведення консультування та координуванні  роботи професійних спільнот педагогічних працівників.

Професійні спільноти – спілки  людей, які поділяють спільні цінності  та інтереси і  спілкуються за допомогою різних засобів комунікації.

Людмила Боковець  зазначила, що на законодавчому рівні участь педагогів у професійних спільнотах виключно добровільна,   вчителі  мають право обирати самостійно чи  бути учасником профспільноти чи ні.

Керівник професійної спільноти вчителів початкових класів Пікуль Лариса Василівна ознайомила присутніх з інстуктивно-методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу та викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2022/2023 навчальному році.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора