A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Професійні спільноти: сучасний погляд

Дата: 07.09.2022 17:01
Кількість переглядів: 208

«Ніколи не сумнівайтеся, що невелика група вдумливих і відданих громадян може змінити світ. Насправді, це єдине, що коли-небудь було», - ця мудра думка американської антропологині Маргарет Мід залишається актуальною і для нашого часу. Хто здатен змінити освітній процес, наповнити його новими ідеями та втілити на практиці сучасні технології? Тільки педагог-практик, націлений на пошуки, на професійний розвиток і педагогічну творчість.

Сучасні професійні спільноти дають можливість  кожному добровільно  обирати саме те, що є важливим, цікавим та необхідним. І не тільки обирати, а й об’єднувати навколо себе колег-однодумців. Спільна діяльність здатна досить швидко приносити вагомий результат і давати відповіді на актуальні питання.

Як мають діяти сьогодні професійні об’єднання освітян, у якому форматі працювати, як розвиватися, якою має бути роль центрів професійного розвитку  – саме про це йшла мова під час онлайн-зустрічі консультанта ЦПРПП ГМР Степанової А.В. з представниками спільнот вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури і  педагогічними працівниками ЗДО та ЦПО нашої громади.

Посилання на презентацію: Професійні спільноти: сучасний погляд

 


« повернутися

Вхід для адміністратора