A A A K K K
людям з порушенням зору
Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради

Подорож у тисячу миль починається з одного кроку (Лао-Цзи). Давайте зробимо його разом.

Новий формат роботи професійних спільнот

Дата: 08.09.2022 16:33
Кількість переглядів: 133

8 вересня 2022 року консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гребінківської міської ради Сергій Юрченко провів онлайн-засідання для вчителів фізики та астрономії, математики та інформатики на тему «Оновлені можливості для професійного зростання. Новий формат роботи професійних спільнот» 

Професійна спільнота педагогічних працівників – це товариство, (об’єднання, група) педагогічних працівників, які об’єднані спільними інтересами за родом їх професійної (трудової) діяльності. Вони створюються з метою розбудови професійного синергетичного середовища, яке надихає та мотивує до професійного розвитку. Професійні спільноти забезпечують психологічну підтримку, а також створюють умови для взаємодії, партнерства, супроводу, підтримки, обміну ідеями та освітніми практиками. Участь педагогічних працівників у роботі професійних спільнот здійснюється на добровільних засадах. Роботу професійної спільноти організовує лідер, який обирається серед учасників спільноти простою більшістю голосів на певний термін. Лідер здійснює інформування про заходи, час, форму та місце проведення. Лідер створює онлайн-групу професійної спільноти.

Інформаційна платформа EdWay це освітній компаньйон, компас на освітніх шляхах зростання, завжди готовий надати цифрову та інформаційно-технологічну підтримку в процесі підвищення кваліфікації педагогічних працівників/-иць.

Також були розглянуті варіанти звернення за консультацією до ЦПРПП ГМР.



« повернутися

Вхід для адміністратора